SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Ik heb heel erg lang de beelden voor mezelf moeten houden, en jullie kunnen pas het totaalplaatje zien als jullie naar de (online) winkel hollen om het boek van Engaged op te pikken. Maar hier is alvast een leuke preview van de shoot waar ik aan mocht meewerken voor “Het Nieuwe Trouwen” door uitgeverij Snor. Dit is hét boek over alles wat je moet weten om een modern huwelijksfeest te plannen. Geen suffe karrewielen en overtrokken staantafels dus, wel veel tips en tricks om er een modern en vooral ook persoonlijk huwelijksfeest van te maken.

Engaged is een Nederlands bedrijf, maar fotografe Melissa Milis en ik zijn als de enige twee Belgische...

Lees meer ...

Wat mag ik toch van geluk spreken om voor koppels als Jolien en Andrew een huisstijl te creëren voor hun huwelijk. De term "huisstijl" komt eigenlijk uit de zakelijke wereld, maar het is een goede verwoording omdat we voor een huwelijk ook een coherente visuele identiteit willen maken. Alle delen van de communicatie naar de gasten toe zijn dan in dezelfde look. Zo heb je niet alleen een mooie uitnodiging, maar op het huwelijksfeest zelf klopt het gehele plaatje doordat de stijl van de uitnodigingen doorgetrokken wordt tot op en zelfs na de huwelijksdag.

Jolien en Andrew zijn bij mij gekomen met het idee om een fleurig thema uit te werken, ze houden van waterverf-illustraties en...

Lees meer ...

“Making Plans” is een gloednieuwe inspirerende beurs voor iedereen die houdt van een geweldig feestje of gewoonweg FEEST, zonder er een verkleinwoord van te maken.

Inkspired zal er op 23 en 24 september 2016 staan met een selectie van het recentste design- en decoratie werk. En het beste nieuws? De beurs is volledig gratis te bezoeken in Firma , een prachtige locatie in Vilvoorde, België. Op 24 september doet Making Plans de deuren open voor iedereen die van hun feest iets uniek wil maken, op 23 september verwelkomen we alle party professionals die op zoek zijn naar mooie samenwerkingen... Lees meer ...

Wat een prachtig koppel en wat een prachtig feest van Isabelle en Christian. Ik was zo blij dat ik hier deel van mocht uitmaken en mee de look kon bepalen van dit buitenlands huwelijk in een idyllisch mooi landschap.

Isabelle en Christian zijn een creatief koppel die beiden in de textielsector werken. Vandaar kan je in de decoratie de servietten, tapijten, kussens en schapenvelletjes niet missen. Elke gast mocht dan ook zijn of haar eigen serviette meenemen naar huis bij wijze van bedankje. Het thema van het huwelijk was geïnspireerd door de wondermooie omliggende natuur. Het totaalplaatje moest “woodland” en een tikkeltje “bohemian” uitstralen. Christian liet alle lange tafels... Lees meer ...

Save the Date! Ik sta op Engaged, dé trendsettende trouwbeurs voor België en Nederland, op 8 en 9 oktober. Engaged ademt originaliteit, creativiteit en vooral veel liefde (hoe kan het ook anders, he). De beurs staat vol vendors die de huwelijksindustrie nieuw leven inblazen, elk op hun eigen unieke manier. Stuk voor stuk worden de standhouders geselecteerd door het Engaged team. Je kan er dus op vertrouwen dat je alleen de meest gepassioneerde standhouders zal ontmoeten. En ja, ik ben heel enthousiast dat ik ertussen mag staan! Je vindt er alles wat een huwelijk nodig heeft op één plek, alsof jouw Pinterestbord tot leven komt!

Wil je mijn werk van dichtbij bekijken en tegelijk...

Lees meer ...

Vroeger gaf ik niet zoveel om bloemen en planten. Ik vond ze natuurlijk wel mooi, maar ik was zeker geen kenner zoals mijn grootmoeder. Als we bij haar thuis gingen, troffen we ze meestal in de tuin waar ze op haar knieeën zat om haar plantjes te onderhouden. Daarna gaf ze dan ook een uitgebreide rondleiding met een voorstelling van al haar bloemen met de correcte Latijnse naam.

Ik merkte dat mijn liefde voor al dat groen gegroeid was toen ik exact wist welke soort bloemen ik wou voor de decoratie en het boeket van mijn huwelijk. Ik wilde heel graag pioenrozen in mijn boeket, olijfbomen als decoratie, en eucalyptus op de tafels. Helaas heb ik de pioenrozen moeten vervangen omdat ze... Lees meer ...

Toen ik in Amerika was kwam de term al opduiken in de televisiespots. Ow ja, “guys, get ready for Engagement Season”. We hebben dus niet alleen een seizoen waarin koppels vaak trouwen, maar ook een seizoen waarin de man (of vrouw) het meest op de knieën gaat. De piekperiode gaat van december tot februari, waarschijnlijk ook gerelateerd aan de vele feestdagen die men met al de vrienden en familie viert. Eens je gevraagd bent om met je geliefde te trouwen begint het molentje in je hoofd te draaien. Vragen zoals “op welke locatie gaan we trouwen”, “waar vind ik mijn jurk/kostuum”, “wat is mijn stijl”, “wat met mijn huwelijksuitnodigingen”, en zo veel meer komen boven.

Heel veel...

Lees meer ...