SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Workshops & talks

workshop lettering typografie tekenen illustrator drukkunsten Inkspired

Inspirerende sessies voor beginners en gevorderden

Omdat ik vaak de vraag kreeg hoe mijn werk tot stand komt en waar ik mijn inspiratie haal, begon ik met het geven van workshops, demonstraties, gastsprekersessies, interviews en cursussen om dit uit de doeken te doen op een luchtige en relaxte manier. Zowel voor grafici (in spe) als voor liefhebbers van creatieve technieken, doe ik graag mijn verhaal met woord en daad. Dit kan zowel in kleine kring voor particulieren, als voor bedrijven die uitgebreidere creatieve coachings aanbieden.

Zo inspireerde ik bijvoorbeeld voor Lab 9 (Premium Apple Reseller) een groep van 60 mensen uit de grafische sector met mijn ondernemersverhaal en demonstreerde ik hoe je analoog werk omzet naar digitaal werk. Ik organiseerde workshops "Handlettering" van +-12 personen voor privé feestjes en verkocht bijhorende how-to handboeken.
Bij Syntra Vlaanderen was ik freelance docent Digitaal Tekenen (Adobe Illustrator) voor de professionele dagopleidingen tot vormgever en gaf ik lessen rond ambachtelijke technieken. 
Binnen de trouwbranche ben ik gastspreker voor oa. opleidingen tot weddingplanner, podcasts, beurzen en netwerkevents. Als laatst ging ik ook aan de slag als kleuradviseur in de wereld van interieur.

Al mijn activiteiten probeer ik zo goed mogelijk te combineren, dus heb je interesse in een samenwerking, contacteer me dan gerust van bij jullie eerste idee. Afhankelijk van de doelgroep en topic kan ik samen met jullie inspirerende en creatieve sessies uitwerken.

workshop handlettering Oost-Vlaanderen gastspreker gastspreker gastspreker workshop handlettering Gent gastspreker gastspreker workshop handlettering Oost-Vlaanderen digitaal tekenen les Syntra illustrator workshop handlettering workshop handlettering workshop drukkunsten