Plaatsjes voor ontwerp op maat zijn beperkt, dus mail a.u.b. tijdig voor een afspraak (min. 4 à 3 maand vóór jouw eventdatum).

Workshops & talks

workshop lettering typografie tekenen illustrator drukkunsten Inkspired

Inspirerende sessies voor beginners en gevorderden

Omdat ik vaak de vraag kreeg hoe mijn werk tot stand komt en waar ik mijn inspiratie haal, begon ik met het geven van workshops, demonstraties, gastsprekersessies, interviews en zelfs cursussen om dit uit de doeken te doen op een luchtige en relaxte manier. Zowel voor grafici (in spe) als voor liefhebbers van de grafische en drukkunsten doe ik graag mijn verhaal met woord en daad.

Wil jij met een groepje leren handletteren, contacteer me dan gerust met hoeveel jullie zouden zijn en waar jullie de workshop willen laten doorgaan. Dit kan zowel in intieme kring voor vrijgezellenfeestjes als voor organisaties die creatieve cursussen aanbieden.

Bedrijven kunnen me inhuren als gastspreker voor op business en netwerk events.
Afhankelijk van de doelgroep en topic kan ik dan een sessie uitwerken.

Zo inspireerde ik bijvoorbeeld voor Lab 9 (Premium Apple Reseller) een groep van 60 mensen uit de grafische sector met mijn verhaal en demonstreerde ik hoe je analoog werk omzet naar digitaal werk. Ik ben gastdocent binnen de trouwbranche voor bijvoorbeeld opleidingen tot weddingplanner. Bij Syntra ben ik freelance docent Digitaal Tekenen (Adobe Illustrator) voor de professionele dagopleidingen tot vormgever en geef ik lessen rond handlettering en ambachtelijke druktechnieken.

Deze activiteiten probeer ik zo goed mogelijk te combineren met het ontwerpen voor klanten, vandaar dat hier maar enkele momenten mogelijk zijn om mijn kennis te delen met wie me graag wilt boeken.

workshop handlettering Oost-Vlaanderen gastspreker gastspreker gastspreker workshop handlettering Gent gastspreker gastspreker workshop handlettering Oost-Vlaanderen digitaal tekenen les Syntra illustrator workshop handlettering workshop handlettering workshop drukkunsten