SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Ik heb het op mijn blog al eens eventjes gehad over Engaged, een huwelijksbeurs voor koppels die net iets meer willen voor het vieren van hun grote dag. De beurs barst van de inspiratie, creativiteit en geweldig sympathieke fotografen, weddingplanners etc. die van jouw huwelijk een uniek feest maken.

De liefde was wederzijds, daarom sta ik nu op de blog van Engaged met een interview en een mini office tour. Wil je graag weten waarom ik elke keer vol enthousiasme aan een project begin en hoe ik tewerk ga? Je leest het allemaal hier . Ga jij binnenkort ook trouwen? Laat me weten wat ik... Lees meer ...

Hoera! Inkspired is online! Een gloednieuwe website op poten zetten terwijl je daarnaast de dagelijkse wensen van je klanten wilt vervullen is geen makkie. Maar ik ben er geraakt en dit is het resultaat! Ik heb enkele van mijn favoriete projecten online geplaatst en heel veel uitleg neergeschreven voor elke categorie: ontwerp op maat voor bedrijven , ontwerp op maat voor gelegenheden en ontwerp op maat voor samenwerkingen . Per categorie staan er een heleboel veelgestelde vragen vergezeld van antwoord. Neem gerust eens een kijkje!

Een vraag die ook dikwijls opduikt is “vanwaar haal jij...

Lees meer ...