Plaatsjes voor ontwerp op maat zijn beperkt, dus mail a.u.b. tijdig voor een afspraak (min. 4 à 3 maand vóór jouw eventdatum).

Jouw ontwerpster

grafisch ontwerper illustrator gent op maat

Hello !

Ik ben Alexandra Maeren, de ontwerpster achter Inkspired. Ik help jullie graag met het ontwerpen op maat van gelegenheidsdrukwerk en ontzorg jullie van het uitzoeken naar geschikte druktechnieken om zo tot een mooi samenhangend totaalpakket te komen. Voor het vieren van belangrijke momenten in het leven zoals een huwelijk, geboorte alsook branding voor jouw bedrijf kan je bij mij terecht.

Mijn professionele creatieve reis begon toen ik nog op de schoolbanken zat door het maken van illustraties voor oa. Luminus. Daarna was ik actief als vormgever in de reclame-, mode- en productwereld voor gerenomeerde bedrijven en merken, zoals Mortierbrigade, Libelle, Victoria’s Secret, Mattel etc.

In 2011 werd ik zelfstandig in hoofdberoep en stortte mij op het realiseren van huwelijksuitnodigingen en geboortekaartjes in een tijd waar er nog weinig sprake was van gelegenheidsdrukwerk die volledig op maat van de klant gemaakt werd op een non-traditionele en hoogwaardige manier.

Ik hou er enorm van om enthousiaste mensen gelukkig te maken met mijn creaties en hoop van harte dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Bekijk gerust even een greep uit wat enkele tevreden klanten van de samenwerking vonden bij "Waardering" zodat ik niet hoef te stoefen op mezelf.

Wil je graag meer weten? Volg Inkspired via Instagram voor de laatste realisaties en een blik achter de schermen. Stuur gerust een mailtje voor meer info of een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!