Jouw ontwerpster

huwelijksuitnodigingen

Hello !

Ik ben Alexandra Maeren, de ontwerpster achter Inkspired. Ik help je graag met het ontwerpen op maat voor jullie huwelijk, geboorte of andere unieke gelegenheid, zij het een belangrijke verjaardag of jouw nieuwe zaak.

Mijn professionele creatieve reis begon toen ik nog op de schoolbanken zat door het maken van illustraties voor oa. Luminus en later werkte ik in dienstverband in de reclame-, mode- en productwereld voor gerenomeerde bedrijven en merken, zoals Mortierbrigade, Victoria’s Secret, Mattel etc.

In 2011 werd ik voltijds zelfstandig samen met mijn verloofde. Toen hij mij ten huwelijk vroeg, ontdekte ik dat het bestaande gelegenheidsdrukwerk naar mijn mening vrij stoffig overkwam en toen mijn schoonzus zwanger was zag ik in de gangen van de materniteit vaak dezelfde kaarten hangen aan de prikborden. 

Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in ontwerp en druk op maat voor die unieke mijlpalen in het leven. Ik hou er enorm van om te werken met enthousiaste mensen en hen gelukkig te maken met mijn creaties.

Ik hoop van harte dat ik voor jou hetzelfde kan doen !

Wil je graag meer weten? Volg Inkspired via Instagram en Pinterest of stuur gerust een mailtje. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!