Bookings zijn terug open! Stuur jouw aanvraag voor meer info of een afspraak via het contactformulier.

Jouw ontwerpster

huwelijksuitnodigingen

Hello !

Ik ben Alexandra Maeren, de ontwerpster achter Inkspired. Ik help je graag met het ontwerpen op maat voor jullie huwelijk, geboorte of andere unieke gelegenheid, zij het een belangrijke verjaardag of de start van jouw nieuwe zaak.

Mijn professionele creatieve reis begon toen ik nog op de schoolbanken zat door het maken van illustraties voor oa. Luminus en later werkte ik in dienstverband in de reclame-, mode- en productwereld voor gerenomeerde bedrijven en merken, zoals Mortierbrigade, Victoria’s Secret, Mattel etc.

In 2011 werd ik voltijds zelfstandig vormgever en stortte mij dan op het realiseren van exclusief gelegenheidsdrukwerk door gebruik te maken van hoogwaardige druktechnieken en ontwerpen die volledig op maat van de klant gemaakt zijn. 

Ik hou er enorm van om enthousiaste mensen gelukkig te maken met mijn creaties voor die unieke mijlpalen in hun leven. Bekijk gerust even een greep uit wat enkele tevreden klanten van de samenwerking vonden bij "Waardering" zodat ik niet moet stoeffen op mezelf.

Ik hoop van harte dat ik voor jou hetzelfde kan doen !

Wil je graag meer weten? Volg Inkspired via Instagram voor de laatste realisaties en een blik achter de schermen. Stuur gerust een mailtje voor meer info of een afspraak.
Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!