SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Jouw ontwerpster

ontwerper gent grafisch Inkspired

Hello !

Ik ben Alexandra Maeren, de ontwerpster achter Inkspired. In 2011 startte ik mijn éénvrouwszaak om me full-time te storten op het realiseren van unieke huwelijksuitnodigingen, geboorteaankondigingen en hoogwaardig drukwerk voor belangrijke mijlpalen. Ik vertaal graag jullie wensen naar een op maat gemaakte “huisstijl” die overal kan doorgetrokken worden binnen jullie verhaal. Met mijn ervaring in de drukkunsten ontzorg ik jullie ook met plezier van de druktechnische kant. Ik start steeds met een blanco canvas voor zowel minimalistische als illustratieve ontwerpen, zodat jullie aan het einde van onze samenwerking een gerust gevoel en een mooi pakketje hebben dat helemaal bij jullie past.

Mijn professionele creatieve reis begon toen ik nog op de schoolbanken zat door het maken van illustraties voor oa. Luminus en Mobistar. 
Daarna was ik actief in de fotografie-, mode-, speelgoed-, magazine- en reclamewereld voor gerenomeerde bedrijven en merken als Vogue, Marc Jacobs, Mattel, Sanoma Magazines, Mortierbrigade, etc. Vanaf 2024 ga ik me verdiepen in nog een andere creatieve tak om mijn omgeving mooier te maken, namelijk interieurvormgeving. Hierdoor worden de beschikbare plaatsjes bij Inkspired nog beperkter.

Bekijk gerust even een greep uit wat enkele tevreden klanten van de samenwerking vonden bij "Waardering" zodat ik niet hoef te stoefen op mezelf.

Ik hou er enorm van om enthousiaste mensen gelukkig te maken met mijn creaties en hoop van harte dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Dus stuur een mailtje met info over jouw project en dan help ik jou met plezier verder!