SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

04/08

DESIGN & DECORATIE VOOR ISABELLE & CHRISTIAN

Wat een prachtig koppel en wat een prachtig feest van Isabelle en Christian. Ik was zo blij dat ik hier deel van mocht uitmaken en mee de look kon bepalen van dit buitenlands huwelijk in een idyllisch mooi landschap. 

Isabelle en Christian zijn een creatief koppel die beiden in de textielsector werken. Vandaar kan je in de decoratie de servietten, tapijten, kussens en schapenvelletjes niet missen. Elke gast mocht dan ook zijn of haar eigen serviette meenemen naar huis bij wijze van bedankje. 
 
Het thema van het huwelijk was geïnspireerd door de wondermooie omliggende natuur. Het totaalplaatje moest “woodland” en een tikkeltje “bohemian” uitstralen. Christian liet alle lange tafels binnen in de schuur op maat maken. Isabelle en ik konden ons volledig laten gaan in de decoratie en styling van het feest. 
 
Ik maakte voor het koppel een welkomstbord op hout met wit beschilderde letters. Dit houten bord is helemaal in dezelfde lijn van hun uitnodigingen (bekijk ze hier) . Alsook een “hitched” bord voor in de photobooth en een caketopper uit hout gesneden. Het begeleidend drukwerk zoals de menukaartjes, pragrammakaartjes, etc. werd op kraftpapier gedrukt.
 
Qua styling heb ik eerder een adviserende rol gespeeld, door bijvoorbeeld simulatiebeelden te maken van hoe de taart in combinatie van de caketopper er zou kunnen uitzien. Isabelle kon dan met dit simulatiebeeld naar de bakker gaan en aantonen hoe ze de huwelijkstaart exact wou.
 
Ik vergelijk dit soort nonchalant-lijkende huwelijken graag met een “out-of-bed” kapsel of een “no make-up” look, het lijkt allemaal zeer op het gemakje gedaan, maar stiekem hebben we alle details wel twintig keer overlopen. 
 
Wil jij graag ook wat meer dan drukwerk alleen? Contacteer me gerust met jouw vragen. 
 
(Foto’s: heb ik zelf genomen)
 

Plaats een comment