SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Het is bijna Valentijn! De dag waarop we onze geliefden er nog eens extra aan herinneren hoeveel we van hen houden. Commerciële onzin? Helemaal niet, want deze attentie heb ik met veel liefde én 100 % gratis voor jullie gemaakt.

Verras de liefde van je leven met dit klein gebaar door het stiekem in te stellen als beginscherm, of download het gewoon lekker voor jezelf om volledig in een romantische stemming te komen. Grijp hier de screensaver voor Valentijn! Hugs and Kisses XOXO Lees meer ...

Met Kerstmis in het vooruitzicht en het overwaaien van Halloween werden we al overstelpt met decoratie artikelen. Maar verdient onze eigen Sint niet wat meer aandacht? Ik vind van wel! Daarom heb ik een worteltaart recept en gratis downloadable gemaakt voor al wie graag nog wat last minute Sinterklaas versiering wilt om de goede man zijn verjaardag te vieren zonder er een hoop geld tegenaan te gooien.

Worteltaart benodigdheden: voor de cake: - 4 eieren - 300 ml. zonnebloemolie - 350 g. witte suiker - 2 kl. vanille extract - 250 g. bloem (ik heb tarwebloem type 65 (voor alle toepassingen) gebruikt, maar vervang dit gerust door een andere soort die geschikt is voor het bakken van een... Lees meer ...

Geraak jij er ook maar niet aan uit welk bestandstype je nu juist nodig hebt voor jouw afbeeldingen? Dan heb ik voor jou een handig overzichtje gemaakt die je gratis kan downloaden.

Ik heb dit document opgemaakt omdat ik nog vaak verwarde blikken krijg van klanten als ze voor de eerste keer termen te horen krijgen zoals: vectors, pixels, transparantie, lagen etcetera.

Het belangrijkste dat ik dan graag meegeef is het principe van “vectors versus pixels”. Met als voorbeeld de creatie van een nieuw logo, geef ik meestal de volgende uitleg mee:

Wanneer je een logo laat maken is het belangrijk dat jouw logo vectorieel wordt opgemaakt. Jouw logo wordt dus opgemaakt uit...

Lees meer ...