SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

08/12

Gemakkelijk decoreren voor de feestdagen

Vroeger gaf ik niet zoveel om bloemen en planten. Ik vond ze natuurlijk wel mooi, maar ik was zeker geen kenner zoals mijn grootmoeder. Als we bij haar thuis gingen, troffen we ze meestal in de tuin waar ze op haar knieeën zat om haar plantjes te onderhouden. Daarna gaf ze dan ook een uitgebreide rondleiding met een voorstelling van al haar bloemen met de correcte Latijnse naam. 

Ik merkte dat mijn liefde voor al dat groen gegroeid was toen ik exact wist welke soort bloemen ik wou voor de decoratie en het boeket van mijn huwelijk. Ik wilde heel graag pioenrozen in mijn boeket, olijfbomen als decoratie, en eucalyptus op de tafels. Helaas heb ik de pioenrozen moeten vervangen omdat ze toen moeilijk te vinden waren, maar eucalyptus is het hele jaar door verkrijgbaar. Win! 
 
Nu we met z’n allen in de kerstsfeer komen, beginnen we al na te denken over de decoratie tijdens het kerstdiner, de aankleding van de geschenkjes en zoveel meer. Ik zou zeggen, haal die eucalyptus in huis en je hebt een instant sfeermaker!
 

Plaats een comment