SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Ik heb het op mijn blog al eens eventjes gehad over Engaged, een huwelijksbeurs voor koppels die net iets meer willen voor het vieren van hun grote dag. De beurs barst van de inspiratie, creativiteit en geweldig sympathieke fotografen, weddingplanners etc. die van jouw huwelijk een uniek feest maken.

De liefde was wederzijds, daarom sta ik nu op de blog van Engaged met een interview en een mini office tour. Wil je graag weten waarom ik elke keer vol enthousiasme aan een project begin en hoe ik tewerk ga? Je leest het allemaal hier . Ga jij binnenkort ook trouwen? Laat me weten wat ik... Lees meer ...

“Raad en Daad” is een nieuw concept dat ik heb gecreëerd omdat ik alsmaar vaker mensen over de vloer krijg of mails ontvang die te maken hebben met het verkrijgen van advies.

Deze mensen zijn meestal op zoek naar creatieve ideeën en tips die ze zelf verder willen uitwerken en toepassen. Ze zitten al op een goed pad, maar willen graag eens horen van een creatieveling wat ze nog kunnen doen om hun project te vervolmaken.

Concrete vragen die ik krijg zijn:

- “Ik wil dat mijn event past bij mijn uitnodigingen/huisstijl, hoe kan ik de lijn doortrekken in mijn aankleding?”
- “Kan je me wat basis Photoshop leren voor de foto’s op mijn website?”
- “Ik wil...

Lees meer ...

Geraak jij er ook maar niet aan uit welk bestandstype je nu juist nodig hebt voor jouw afbeeldingen? Dan heb ik voor jou een handig overzichtje gemaakt die je gratis kan downloaden.

Ik heb dit document opgemaakt omdat ik nog vaak verwarde blikken krijg van klanten als ze voor de eerste keer termen te horen krijgen zoals: vectors, pixels, transparantie, lagen etcetera.

Het belangrijkste dat ik dan graag meegeef is het principe van “vectors versus pixels”. Met als voorbeeld de creatie van een nieuw logo, geef ik meestal de volgende uitleg mee:

Wanneer je een logo laat maken is het belangrijk dat jouw logo vectorieel wordt opgemaakt. Jouw logo wordt dus opgemaakt uit...

Lees meer ...