SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

10/01

Huisstijl voor het huwelijk van JOLIEN & ANDREW

Wat mag ik toch van geluk spreken om voor koppels als Jolien en Andrew een huisstijl te creëren voor hun huwelijk. De term "huisstijl" komt eigenlijk uit de zakelijke wereld, maar het is een goede verwoording omdat we voor een huwelijk ook een coherente visuele identiteit willen maken. Alle delen van de communicatie naar de gasten toe zijn dan in dezelfde look. Zo heb je niet alleen een mooie uitnodiging, maar op het huwelijksfeest zelf klopt het gehele plaatje doordat de stijl van de uitnodigingen doorgetrokken wordt tot op en zelfs na de huwelijksdag.

Jolien en Andrew zijn bij mij gekomen met het idee om een fleurig thema uit te werken, ze houden van waterverf-illustraties en wilden graag een routeplan op maat. Ze hadden reeds een zoektocht gedaan naar leuke voorontworpen uitnodigingen die ze konden aanpassen met hun namen en gegevens, maar dit kon hen niet helemaal bekoren. Aan Inkspired dus de opdracht om beter en persoonlijker tewerk te gaan. De huwelijksuitnodigingen waren volgens hen en hun gasten "een schot in de roos". (Goede punten voor Inskpired! Yay!) Eens duidelijk werd dat ik voor mijn koppels (oh ja, ik noem ze "mijn" koppels) graag verder ga dan enkel de uitnodigingen, maakte ik voor hen ook menukaarten en tafelnaamkaartjes. Of ik ook boomstammetjes kon voorzien voor de plaatskaartjes? Natuurlijk. Een gastenboek op maat voor één stuk? Komt in orde! Welkombord op schildersezel, krijtbordje, misboekjes? Allemaal goed ! 

Het is een prachtig huwelijk geworden en ik ben er zeker van dat het gastenboek nog veel zal nagelezen worden. Om hun gasten te bedanken maakte Inkspired een bedankkaartje in dezelfde stijl met een kerstige toets om te versturen tijdens de feestdagen. Helaas betekenen bedankingskaartjes dat het ontwerpen voor Jolien en Andrew erop zit. Hopelijk mag ik ze opnieuw ontvangen voor een volgende gelegenheid want ze waren zo dankbaar om voor te werken! Ik wens hen oprecht het allerbeste!

En nu genoeg gemijmerd, terug mijn werkhoedje aan en op naar een volgende onvergetelijke trouw! Ik heb er alvast zin in!

Foto's: Eva Vlonk (huwelijksfotografe van het koppel) en Inkspired

 

Plaats een comment