SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Credits & Gebruiksvoorwaarden

Credits

De afbeeldingen die u vindt op de website van Inkspired.be mag u gebruiken op uw eigen website of social media, op voorwaarde dat u erbij vermeld dat de afbeeldingen gemaakt werden door Inkspired. Geef ons alstublieft de nodige credit en voeg een link toe naar onze website.

Inkspired geeft credit waar nodig. Als u afbeeldingen op onze blog of social media zou zien verschijnen waarvan de credit niet juist werd geplaatst, laat het ons aub weten en we zullen dit zo snel mogelijk rechtzetten.
Als uw materiaal vermeld werd op inkspired.be en u dit wilt laten verwijderen, contacteer ons en we zullen het onmiddellijk offline halen.

Gebruiksvoorwaarden

Wanneer u producten van Inkspired download gaat u akkoord met deze voorwaarden:
De producten die te downloaden zijn op www.inkspired.be zijn eigendom van Inkspired en zijn vrij voor persoonlijk gebruik. U mag deze niet gebruiken voor commerciële doeleinden.
Als u onze producten heeft gedownload voor persoonlijk gebruik en u heeft die gebruikt op uw website of sociale media, geef ons dan alstublieft de nodige credit en plaats een link naar onze website.
Als u onze downloads leuk vindt en u wil graag iets aanpassen naar uw persoonlijke wensen, aarzel niet om ons te contacteren.