SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

Met Kerstmis in het vooruitzicht en het overwaaien van Halloween werden we al overstelpt met decoratie artikelen. Maar verdient onze eigen Sint niet wat meer aandacht? Ik vind van wel! Daarom heb ik een worteltaart recept en gratis downloadable gemaakt voor al wie graag nog wat last minute Sinterklaas versiering wilt om de goede man zijn verjaardag te vieren zonder er een hoop geld tegenaan te gooien.

Worteltaart benodigdheden: voor de cake: - 4 eieren - 300 ml. zonnebloemolie - 350 g. witte suiker - 2 kl. vanille extract - 250 g. bloem (ik heb tarwebloem type 65 (voor alle toepassingen) gebruikt, maar vervang dit gerust door een andere soort die geschikt is voor het bakken van een... Lees meer ...

Toen ik in Amerika was kwam de term al opduiken in de televisiespots. Ow ja, “guys, get ready for Engagement Season”. We hebben dus niet alleen een seizoen waarin koppels vaak trouwen, maar ook een seizoen waarin de man (of vrouw) het meest op de knieën gaat. De piekperiode gaat van december tot februari, waarschijnlijk ook gerelateerd aan de vele feestdagen die men met al de vrienden en familie viert. Eens je gevraagd bent om met je geliefde te trouwen begint het molentje in je hoofd te draaien. Vragen zoals “op welke locatie gaan we trouwen”, “waar vind ik mijn jurk/kostuum”, “wat is mijn stijl”, “wat met mijn huwelijksuitnodigingen”, en zo veel meer komen boven.

Heel veel...

Lees meer ...