SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

19/10

De inspiratie van Inkspired

Hoera! Inkspired is online! Een gloednieuwe website op poten zetten terwijl je daarnaast de dagelijkse wensen van je klanten wilt vervullen is geen makkie. Maar ik ben er geraakt en dit is het resultaat! Ik heb enkele van mijn favoriete projecten online geplaatst en heel veel uitleg neergeschreven voor elke categorie: ontwerp op maat voor bedrijven, ontwerp op maat voor gelegenheden en ontwerp op maat voor samenwerkingen. Per categorie staan er een heleboel veelgestelde vragen vergezeld van antwoord. Neem gerust eens een kijkje!

Een vraag die ook dikwijls opduikt is “vanwaar haal jij je inspiratie?”. Wel, die vraag zal ik nu beantwoorden met mijn nieuwe website als voorbeeld.

Elke designer zal het beamen; een ontwerp maken voor jezelf is best wel wat moeilijker dan iets creëren voor iemand anders. Voor mijn eigen website ben ik simpelweg begonnen met het verzamelen van beelden die mij aanspraken, of het nu om voeding, interieur, mode of iets anders ging dat weinig met het grafische te maken had. Hierdoor kon ik mijn eigen stijl weergeven: happy maar niet zeemzoet, een ruwer kantje maar niet te rommelig, liefde voor retro maar op een moderne manier. Dat zijn veel contradicties om visueel weer te geven (jap, ik heb het mijzelf lastig gemaakt). Mijn inspiratie vind ik ook bij mijn klanten en mijn doelpubliek. Het publiek dat ik wil aanspreken is zeer gevarieerd: van de wat zakelijkere bedrijven tot koppels die een huwelijk plannen of in blijde verwachting zijn van een kindje.

Met andere woorden: inspiratie kan je dus overal vinden, je moet alleen je ogen openen!

Wil je me graag nog een andere vraag stellen voor toekomstige blogposts? Contacteer me of schrijf het hieronder in de comment sectie.

Bedankt voor jouw eerste bezoek aan mijn blog. Ik hoop jou snel terug te ontvangen!
Stay Inkspired!

Credits: Jumpsuit Sabo Skirt / Tassel Garland StudioMucci / Leather Jacket Costume / Studio Hey Look /
Rose Spring Cocktail Martha Stewart / Cart The Poundshop / California Michael Asay / Desk Vintage Revivals.

Plaats een comment