SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

25/01

interview + office tour met engaged

Ik heb het op mijn blog al eens eventjes gehad over Engaged, een huwelijksbeurs voor koppels die net iets meer willen voor het vieren van hun grote dag. De beurs barst van de inspiratie, creativiteit en geweldig sympathieke fotografen, weddingplanners etc. die van jouw huwelijk een uniek feest maken.

De liefde was wederzijds, daarom sta ik nu op de blog van Engaged met een interview en een mini office tour. 
Wil je graag weten waarom ik elke keer vol enthousiasme aan een project begin en hoe ik tewerk ga? 
Je leest het allemaal hier
 
Ga jij binnenkort ook trouwen? Laat me weten wat ik voor jou kan doen via het contactformulier
 
Tot snel! 

Plaats een comment