Plaatsjes voor ontwerp op maat zijn beperkt, dus mail a.u.b. tijdig voor een afspraak (min. 4 à 3 maand vóór jouw eventdatum).

Workshops en talks

workshop handlettering Oost-Vlaanderen

Handlettering & inspirerende sessies

Omdat ik heel vaak de vraag kreeg hoe ik mijn handlettering doe en waar ik mijn inspiratie haal, geef ik workshops, demonstraties en gastsprekersessies om dit uit de doeken te doen op een luchtige en relaxte manier.

Wil jij met een groepje leren handletteren, contacteer me dan gerust met hoeveel jullie zouden zijn en waar jullie de workshop handlettering willen laten doorgaan. Dit kan zowel in intieme kring voor vrijgezellenfeestjes als voor organisaties die creatieve cursussen aanbieden.

Bedrijven kunnen me inhuren als gastspreker voor op business en netwerk events.
Afhankelijk van de doelgroep en topic kan ik dan een sessie uitwerken.

Zo inspireerde ik bijvoorbeeld voor Lab 9 (Premium Apple Reseller) een groep van 60 mensen uit de grafische sector met mijn verhaal en demonstreerde ik hoe je analoog werk omzet naar digitaal werk. Ik ben gastdocent binnen de trouwbranche voor bijvoorbeeld opleidingen tot weddingplanner. Bij Syntra ben ik freelance docent Digitaal Tekenen voor de professionele dagopleidingen tot vormgever en geef ik sporadisch workshops. 

Deze activiteiten probeer ik zo goed mogelijk te combineren met het ontwerpen voor klanten, vandaar dat hier maar enkele momenten mogelijk zijn om mijn kennis te delen met wie me graag wilt boeken.

workshop handlettering Oost-Vlaanderen gastspreker gastspreker gastspreker workshop handlettering Gent gastspreker gastspreker workshop handlettering Oost-Vlaanderen