Workshops en talks

workshop handlettering Oost-Vlaanderen

Handlettering & inspirerende sessies

Omdat ik heel vaak de vraag kreeg hoe ik mijn handlettering doe en waar ik mijn inspiratie haal, geef ik workshops, demonstraties en gastsprekersessies om dit uit de doeken te doen op een luchtige en relaxte manier.

Wil jij met een groepje leren handletteren, contacteer me dan gerust met hoeveel jullie zouden zijn en waar jullie de workshop handlettering willen laten doorgaan.  Dit kan zowel in intieme kring voor vrijgezellenfeestjes als voor organisaties die creatieve cursussen aanbieden.

Bedrijven kunnen me inhuren als gastspreker voor op business en netwerk events.
Afhankelijk van de doelgroep en topic kan ik dan een sessie uitwerken.

Zo inspireerde ik bijvoorbeeld voor Lab 9 (Premium Apple Reseller) een groep van 60 mensen uit de grafische sector met mijn verhaal en demonstreerde ik hoe je analoog werk omzet naar digitaal werk.

Workshops die in de pipeline zitten (zoals “Invitation 101” voor Huwelijksleveranciers België) worden steeds als eerste aangekondigd via Instagram. Wil je dus op de hoogte blijven, dan is dat de place-to-be voor al de laatste updates.

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen en suggesties. Jouw wilde plannen mag je altijd mijn kant uitsturen via het contactformulier!

workshop handlettering Oost-Vlaanderen gastspreker gastspreker gastspreker workshop handlettering Gent gastspreker gastspreker workshop handlettering Oost-Vlaanderen