Workshops en talks

workshop handlettering Oost-Vlaanderen

Handlettering & inspirerende sessies

Omdat ik heel vaak de vraag kreeg hoe ik mijn handlettering doe en waar ik mijn inspiratie haal, geef ik workshops, demonstraties en gastsprekersessies om dit uit de doeken te doen op een luchtige en relaxte manier.

Wil jij met een groepje leren handletteren, contacteer me dan gerust met hoeveel jullie zouden zijn en waar jullie de workshop handlettering willen laten doorgaan.  Dit kan zowel in intieme kring voor vrijgezellenfeestjes als voor organisaties die creatieve cursussen aanbieden.

Bedrijven kunnen me inhuren als gastspreker voor op business en netwerk events.
Afhankelijk van de doelgroep en topic kan ik dan een sessie uitwerken.

Zo inspireerde ik bijvoorbeeld voor Lab 9 (Premium Apple Reseller) een groep van 60 mensen uit de grafische sector met mijn verhaal en demonstreerde ik hoe je analoog werk omzet naar digitaal werk. Ik ben gastdocent binnen de trouwbranche voor bijvoorbeeld opleidingen tot weddingplanner.
Sinds de Corona uitbraak werden de workshops eventjes stilgelegd. De eerstvolgende workshops worden georganiseerd door Syntra in oktober 2021.
U kan zich hier inschrijven vanaf juni 2021.

workshop handlettering Oost-Vlaanderen gastspreker gastspreker gastspreker workshop handlettering Gent gastspreker gastspreker workshop handlettering Oost-Vlaanderen