Workshops en talks

workshop handlettering Oost-Vlaanderen

Handlettering & inspirerende sessies

Omdat ik heel vaak de vraag kreeg hoe ik mijn handlettering doe en waar ik mijn inspiratie haal, geef ik workshops, demonstraties en gastsprekersessies om dit uit de doeken te doen op een luchtige en relaxte manier.

Wil jij met een groepje leren handletteren, contacteer me dan gerust met hoeveel jullie zouden zijn en waar jullie de workshop handlettering willen laten doorgaan.  Dit kan zowel in intieme kring voor vrijgezellenfeestjes als voor organisaties die creatieve cursussen aanbieden.

Bedrijven kunnen me inhuren als gastspreker voor op business en netwerk events.
Afhankelijk van de doelgroep en topic kan ik dan een sessie uitwerken.

Zo inspireerde ik bijvoorbeeld voor Lab 9 (Premium Apple Reseller) een groep van 60 mensen uit de grafische sector met mijn verhaal en demonstreerde ik hoe je analoog werk omzet naar digitaal werk.

COVID-19 AANPASSING - gezien de maatregelen gaan de workshops en sessies niet door. Je kan een digitale versie van het werkboek "Moderne Handlettering" aankopen die is aangepast voor thuisgebruik, waarin ook alle aanbevolen materialen staan. 

Stuur een mailtje naar hello@inkspired.be met bewijs van betaling van 19euro (incl. btw) op het rekeningnummer BE96 3770 6787 7405 en jij krijgt de digitale versie toegestuurd in jouw inbox. Het werkboek mag niet gekopieerd worden voor andere doeleinden dan jouw persoonlijk gebruik. Bedankt voor de steun ! 

workshop handlettering Oost-Vlaanderen gastspreker gastspreker gastspreker workshop handlettering Gent gastspreker gastspreker workshop handlettering Oost-Vlaanderen