Ontwerp op maat voor bedrijven

Gevarieerd aanbod

Voor een logo, website of volledige huisstijl bent u bij Inkspired aan het goede adres. Ik kan voor uw onderneming een gepast ontwerp creëren, volledig op maat en volgens uw wensen. Ook voor het opfrissen van de huidige look van uw bedrijf kan ik helpen.

Werkwijze

  1. Contacteer me. Dat kan via dit invulformulier.
  2. Bespreking. Het bespreken van een project doe ik het liefst persoonlijk, zo kan ik beter hoogte krijgen van wat uw wensen zijn. We bespreken dan uw bedrijf, visie en doelen, het budget en de timing. Uit onze ontmoeting kunnen we  afleiden of we op dezelfde golflengte zitten en kan uzelf dus ook beslissen of u graag met mij verder in zee wilt.
  3. Offertefase. Gebaseerd op de ontvangen informatie stel ik een kostenraming op en een timing die haalbaar is om het project af te ronden. De kostenraming die ik opstel bevat meestal vermoedelijke hoeveelheden en is dus indicatief. De prijs is afhankelijk van het type ontwerp, papiersoort/materiaal, formaat, oplage, techniek en afwerking. De timing is afhankelijk van welke (druk)technieken er gekozen worden, hoe gevuld mijn agenda op dat moment is en hoe vlot de algemene communicatie verloopt.
  4. Designfase. Afhankelijk van het soort project kan er een voorschot gevraagd worden en kan ik het designprocess starten. We werken heen en weer om het gewenste resultaat te verkrijgen dat in lijn is met uw visie. Ik ontwerp steeds met uw wensen en feedback in het achterhoofd.
  5. Digitale proef. U kan een digitale versie van het ontwerp bekijken en goedkeuren indien het beantwoordt aan uw wensen. In het geval dat er nog wijzigingen moeten gebeuren, bespreken we dit en passen we deze aan. Wanneer er meerdere veranderingen zouden nodig zijn of zaken moeten aangepast worden die een grote impact hebben op het ontwerp kan er een meerkost worden aangerekend.
  6. Productiefase. Na uw goedkeuring  zetten we alles klaar voor druk en kunnen we het productieproces in gang zetten. We werken met ervaren drukkers, letterpressers en andere creatieve handige harry’s. Indien u zelf in de creatieve sector zit, kan ik u ook een drukklaar bestand opsturen waarmee u verder aan de slag kan.
  7. Afgewerkt Product. Als u ervoor gekozen heeft om het ontwerp en de productie (druk) via Inkspired te laten verlopen, dan laten we u via mail of telefonisch weten wanneer het materiaal klaar is. We vragen steeds uw toestemming om het afgewerkt project op onze site en sociale media te posten. Wij hopen dat u tevreden zal zijn, dus laat ons gerust weten wat u van het resultaat vond!
Veelgestelde vragen

Wat kost een huisstijl?

De kost van een huisstijl hangt af van hoe uitgebreid u het huisstijlpakket wenst te maken. Een basis huisstijlpakket kan bijvoorbeeld al opgemaakt worden uit een logo, visitekaartjes en briefpapier. Vaak wordt hier ook een website bij gevraagd. Verder kan u een huisstijl uitbreiden met belettering van een wagen, banners, relatiegeschenken etc. De mogelijkheden kunnen sterk variëren, zodus ook de prijs. Contacteer me gerust voor een vrijblijvende offerte van een huisstijl op maat.

Wat kost een logo?

De kost van een logo hangt af van de complexiteit van het gewenste ontwerp, alsook hoeveel
logo-voorstellen u graag wilt ontvangen. Heeft u een bepaald budget voorzien voor het maken van uw logo, dan doe ik mijn uiterste best om daarin te werken. U kan me altijd contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een website?

De kost van een website hangt af van de complexiteit van de gewenste site. Hoeveel pagina’s wilt u aanmaken, moeten deze aanpasbaar zijn (CMS), wilt u ook graag een nieuwspagina of een online shop, wilt u dit alles responsive maken, ... ? Deze en nog meer gerichte vragen rijzen op bij de berekening van het kostenplaatje. Om een offerte op maat te ontvangen kan u mij altijd contacteren via dit contactformulier.

Hoelang duurt het om een project op maat te ontwerpen?

Dat hangt af van de grootte en complexiteit van het project, mijn beschikbaarheid en de tijd dat er valt tussen het heen en weer communiceren van feedback. Stuur me gerust een mailtje via het contactformulier om te weten te komen binnen welke termijn ik uw project zou kunnen realiseren.

Ik heb een bepaald budget voor ogen, kan je daarin werken?

Wanneer we binnen een bepaald budget werken geven we u opties waaruit u kan kiezen om de kosten te drukken. Dit kan gaan van het soort ontwerp, het soort papier, het formaat, de druktechniek, de oplage tot de hoeveelheid kleuren die gebruikt worden. We proberen zoveel mogelijk uw gewenste resultaat te bereiken binnen het vooropgestelde budget.

Ik heb een dichte deadline, kan je mij helpen?

Wij doen ons best om ook dichte deadlines te halen. Hou er rekening mee dat het productieproces (druk) niet altijd kan versneld worden en het kan voorvallen dat u zal moeten kiezen voor een ander materiaal (papiersoort) of techniek om de deadline te kunnen halen. Hou er rekening mee dat er bij zeer dichte deadlines een “rushfee” kan bijkomen.

Ik kan zelf de productie (druk) verzorgen en heb enkel een ontwerp nodig, is dit mogelijk?

Uiteraard. Nadat u het ontwerp goedgekeurd heeft, maak ik een drukklaar bestand voor u op waarmee u zelf naar een drukkerij kan of verder mee aan de slag kan.

Ik heb een vectorieel bestand nodig van mijn logo?

Telkens wanneer ik een logo ontwerp, stuur ik de finale versie door in verschillende bestandsformaten. Het vectorieel bestand heeft de extentie “.eps”. Met een vectorieel bestand kan u uw logo zo groot maken als nodig, want het is niet opgebouwd uit pixels, met als resultaat dat uw logo er steeds scherp blijft uitzien, zoals het hoort.

Ik heb een bepaalde druktechniek en/of speciaal materiaal in gedachten, maar weet niet of dit mogelijk is?

Inkspired werkt samen met een hoopje ervaren drukkers, letterpressers en andere creatieve handige harry’s om uw wensen te realiseren. Heeft u een speciale druktechniek of materiaal in gedachten, dan doe ik graag het nodige om uw idee te verwezenlijken.

Ik werk nogal ver van jou, kan ik toch iets laten ontwerpen door jou?

Mijn kantoor bevindt zich in Berlare, tussen Gent en Antwerpen. Je bent er altijd welkom om eens samen te zitten. Ik kom ook graag eens bij jou langs als je dat liever hebt. Het liefst maak ik een persoonlijke afspraak, zo kan ik het best aanvoelen wat uw wensen zijn en en wat uw visie is. Maar indien we vrij ver van elkaar verwijderd zijn kunnen we bv. een skypegesprek opstellen. Contacteer me gerust via dit formulier en dan regelen we een gepaste afspraak.

Ik zie niet onmiddellijk een voorbeeld op jouw site van hetgeen ik in gedachten heb. Sta je open voor nieuwe projecten?

Absoluut. Niet al mijn werk staat op deze site. Als je graag een specifiek voorbeeld wil zien, vraag het gerust via het contactformulier. Indien je een idee hebt voor een nieuwe uitdaging, kijk ik er nu al naar uit om te bespreken wat ik jou kan bieden.

Kan ik je inschakelen voor een freelance opdracht?

Dat kan zeker. Ik steek graag een handje toe ter plaatse bij u op kantoor of werk een specifiek project uit waarvoor u mijn grafische stijl wel kan gebruiken. Als freelancer werkte ik reeds voor oa. Mortierbrigade en Sanoma Media.
Ik heb ervaring in verschillende niches waar de grafische programma's essentieel zijn, zoals bv. retouching van fotografie, patroonontwerp voor textiel, product/speelgoed ontwerp, illustraties, storyboarding etc.