Gezien in

Tevreden klanten

Toen we afspraken om ons project voor te stellen, bleek dat we al redelijk snel op dezelfde golflengte zaten, mede dankzij Alexandra's vlotte, enthousiaste en creatieve inbreng. Het was niet altijd gemakkelijk om te verwoorden wat we verwachtten of wilden. Maar Alexandra stelde een moodboard samen met voorbeelden van logo’s en de algemene huisstijl. Zo konden we eventueel bijsturen waar nodig, maar dit was helemaal niet nodig. Het voorstel was exact wat we zochten! Kortom, Alexandra is een vlotte, enthousiaste en creatief meedenkende partner voor uw artwork.

Wij zijn erg tevreden over de snelle communicatie met Alexandra. We hadden op de site aangeduid dat het 'dringend' was en werden meteen gecontacteerd. Na een vlotte, aangename babbel zaten we al snel op dezelfde lijn. Alexandra is zeer transparant i.v.m. de mogelijkheden en daaraan verbonden prijzen. Alles kan en je bent vrij om te kiezen, hierbij geeft ze het juiste advies met de persoonlijk babbel in het achterhoofd. Zeker een aanbeveling waard.

De uitnodigingen waren een schot in de roos! Het aantal keren dat we "wooow" en "amai zo mooi" gehoord hebben kunnen we al niet meer op twee handen tellen, perfect gedaan dus! Je hebt er twee tevreden klanten bij!

Een huisstijl, flyer, brand-image en logo creëren voor onze merknaam ‘Maisense’ met daarin het natuurlijk aspect van ons product; dit was de opdracht die we doorgaven aan Inkspired. Reeds bij de eerste 3 voorstellen was het raak en vonden we een logo die perfect beantwoordde aan de look en feel van onze tapijten. Geen lange meetings, vele mails of telefoons, maar een directe aanpak met resultaat. De ontwerpen waren verstaanbaar voor verschillende culturen en landen. We konden dus gemakkelijk met éénzelfde ontwerp/layout al onze klanten benaderen. 

Bij Inkspired mag je je verwachten aan kwaliteit en professionalisme met een persoonlijke aanpak. Kleine ideetjes werden moeiteloos vertaald in een prachtig design die volledig past bij mijn persoonlijkheid, dit mede door haar inlevingsvermogen en meedekendheid. Zeer klantvriendelijk, geen vraag is haar te veel! Kortom een fantastische samenwerking met Inkspired en zeker niet de laatste!

Voor ons Duits bedrijf “die Stoffmacher GmbH” heeft Alexandra een huisstijl ontwikkeld met een sterk logo. Het logo heeft ze met de hand getekend en geperfectioneerd met haar talent in grafisch ontwerp. Dankzij dit sterke imago, gecreëerd door Inkspired, kunnen wij ons positioneren in de wereld van interieur stoffen die op een traditionele manier vervaardigd worden met innovatieve componenten. 

Wij vonden het een zeer prettige samenwerking. Na een eerste briefing van ons wist Alexandra al meteen waar we naartoe wouden. Met oog voor detail werkte ze alles in een mum van tijd af! We hopen binnenkort terug te keren voor de eerste baby!

Alexandra's werk is haar passie en dat uit zich in haar creaties. Ze wist perfect hoe ze mijn gedachtengang moest volgen en mijn idee moest vertalen naar een prachtig logo voor mijn zaak. En eens ze aan het ontwerp van mijn visitekaartjes begon, werd snel duidelijk dat onze smaak en liefde voor letterpress in dezelfde lijn lagen. Bij Inkspired kan je rekenen op professionalisme en perfectionisme. Ik kijk al uit naar het volgende samenwerkingsproject!

Cuero - Logo

Voor de lancering van ons nieuw merk en logo waren we op zoek naar een ontwerpbureau dat ons concept kon vertalen in een begrijpbare maar verfrissende look. Bij Inkspired hebben we dat gevonden. Het duurde niet lang voor we op dezelfde golflengte zaten om ons nieuw merk vorm te geven. Naast de creativiteit van de samenwerking, waren we ook zeer tevreden over de tijdspanne waarin alles geleverd werd.