Over de studio

huwelijksuitnodigingen

Over de studio

Inkspired is een klein ontwerpbureau en éénvrouwszaak gespecialiseerd in ontwerp op maat voor unieke gelegenheden en creatieve ondernemingen. Wanneer je met Inkspired
samenwerkt, kan je een persoonlijke aanpak en directe opvolging verwachten. Voor elk project en elk budget ga ik op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en persoonlijke stijl om het gewenste resultaat te verkrijgen, beginnend van een wit blad papier.

Over de designer

Achter Inkspired schuil ik, Alexandra Maeren. Mijn creatief verhaal gaat terug tot zover ik me kan herinneren, maar de eerste grafische stapjes werden waarschijnlijk gezet rond mijn 12 jaar. Ik maakte gepersonaliseerde magazines voor vrienden. Dat begon simpelweg met een schaar en wat lijm, maar enkele jaren later kon ik al aardig wat in elkaar steken door op verkenning te gaan binnen de professionele grafische programma’s. Terwijl ik op de schoolbanken zat om grafische vormgeving volledig onder de knie te krijgen, werkte ik aan mijn eerste illustratie-opdrachten voor o.a. Luminus en Mobistar. In het jaar die daarop volgde vertrok ik naar New York om mijn “American dream” waar te maken. Daar liep ik stage bij fotografen met klanten zoals Vogue, en heb ik stoffen ontworpen voor oa. Victoria’s Secret en American Eagle Outfitters. Eens terug in België liet ik het kind in mij los als speelgoedontwerpster, maar toen het kriebelde om samen met mijn man een productiehuis op te starten, ben ik als creatief directeur mee op de boot gesprongen. In 2015 ontstond het idee om mijn eigen design studio op te starten. Inkspired was bij deze geboren.

Wil je graag meer weten? Volg Inkspired via Instagram, Pinterest of stuur gerust een mailtje. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!