Ontwerp voor samenwerkingen

Gevarieerde mogelijkheden

Heb je een project waar je graag samen met mij aan zou werken? Ik neem graag nieuwe uitdagingen met beide handen aan. Je kan mij inschakelen voor het creëren van illustraties, fotobewerkingen, patroonontwerpen, productontwerpen, kortom alles wat een creatieve touch nodig heeft op eender welk vlak. Contacteer me dus gerust voor een samenwerking. Ik ben alvast benieuwd wat er uit de bus kan komen!

Werkwijze

  1. Contacteer me. Dat kan via dit invulformulier.
  2. Bespreking. Het bespreken van een project doe ik het liefst persoonlijk, zo kan ik gemakkelijker hoogte krijgen van wat jij graag wil bereiken. We bespreken dan het concept, het budget en de timing. Uit onze ontmoeting kunnen we  afleiden of we een goede match zijn en kan jij dus ook beslissen of je graag met mij verder in zee wilt.
  3. Offertefase. Gebaseerd op de ontvangen informatie stel ik een kostenraming op en een timing die haalbaar is om het project af te ronden. De kostenraming die ik opstel bevat meestal vermoedelijke hoeveelheden en is dus indicatief. De prijs is afhankelijk van het type ontwerp, papiersoort/materiaal, formaat, oplage, techniek en afwerking. De timing is afhankelijk van welke (druk)technieken er gekozen worden, hoe gevuld mijn agenda op dat moment is en hoe vlot de algemene communicatie verloopt.
  4. Designfase. Afhankelijk van het soort project kan er een voorschot gevraagd worden en kan ik het designprocess starten.
  5. Digitale proef. Je kan een digitale versie van het ontwerp bekijken en goedkeuren indien het beantwoordt aan jouw wensen. In het geval dat er nog wijzigingen moeten gebeuren, bespreken we dit en passen we deze aan. Wanneer er meerdere veranderingen zouden nodig zijn of zaken moeten aangepast worden die een grote impact hebben op het ontwerp kan er een meerkost worden aangerekend.
  6. Productiefase. Na je goedkeuring  zetten we alles klaar voor druk en kunnen we het productieproces in gang zetten. Inkspired werkt met ervaren drukkers, letterpressers en andere creatieve handige harry’s. Indien je zelf in de creatieve sector zit, kan ik je ook een drukklaar bestand opsturen waarmee je verder aan de slag kan.
  7. Afgewerkt Product. Als je ervoor gekozen hebt om het ontwerp en de productie (druk) via Inkspired te laten verlopen, dan laten we jou via mail of telefonisch weten wanneer het materiaal klaar is. We vragen steeds jouw toestemming om het afgewerkt project op onze site en sociale media te posten. Wij hopen dat je tevreden zal zijn, dus laat ons gerust weten wat je van het resultaat vond!
Veelgestelde vragen

Ik werk nogal ver van jou, kunnen we toch samenwerken?

Mijn kantoor bevindt zich in Berlare, tussen Gent en Antwerpen. Je bent er altijd welkom om eens samen te zitten. Ik kom ook graag eens bij jou langs als je dat liever hebt. Het liefst maak ik een persoonlijke afspraak, zo kan ik het best aanvoelen wat uw wensen zijn en en wat uw visie is. Maar indien we vrij ver van elkaar verwijderd zijn kunnen we bv. een skypegesprek opstellen. Contacteer me gerust via het formulier en dan regelen we een gepaste afspraak.

Ik zie niet onmiddellijk een voorbeeld op jouw site van hetgeen ik in gedachten heb. Sta je open voor nieuwe projecten?

Absoluut. Niet al mijn werk staat op deze site. Als je graag een specifiek voorbeeld wil zien, vraag het gerust via het contactformulier. Indien je een idee hebt voor een nieuwe uitdaging, kijk ik er nu al naar uit om te zien wat ik jou kan bieden.

Ik kan zelf de productie verzorgen en heb enkel een ontwerp nodig. Is dit mogelijk?

Uiteraard. Nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, maak ik een drukklaar bestand voor je op waarmee je zelf verder aan de slag kan.

Kan ik je inschakelen voor een freelance opdracht?

Dat kan zeker. Ik steek graag een handje toe tijdens drukke periodes ter plaatse bij u op kantoor of werk een specifiek project uit waarvoor u mijn grafische stijl wel kan gebruiken. Als freelancer werkte ik reeds voor oa. Mortierbrigade en Sanoma Media.