12/11

Tips en tricks met "raad en daad"

“Raad en Daad” is een nieuw concept dat ik heb gecreëerd omdat ik alsmaar vaker mensen over de vloer krijg of mails ontvang die te maken hebben met het verkrijgen van advies.

Deze mensen zijn meestal op zoek naar creatieve ideeën en tips die ze zelf verder willen uitwerken en toepassen. Ze zitten al op een goed pad, maar willen graag eens horen van een creatieveling wat ze nog kunnen doen om hun project te vervolmaken.

Concrete vragen die ik krijg zijn:

- “Ik wil dat mijn event past bij mijn uitnodigingen/huisstijl, hoe kan ik de lijn doortrekken in mijn aankleding?” 
- “Kan je me wat basis Photoshop leren voor de foto’s op mijn website?”
- “Ik wil graag zelfstandig worden, maar ik heb twijfels.”
- “Hoe creëer ik voor mijn merk of dienst een sterk imago?“
-“Ik heb al een website/huisstijl, maar wil graag een tweede opinie.”

Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht dat er zoveel mensen om mijn advies zouden vragen, want ik ben zeker niet alwetend. Maar ik hou ervan om mensen dingen bij te leren en ze vooruit te helpen met de raad en daad die ik kan bieden.

Dus wil jij graag ideeën voor de styling van een huwelijk of baby borrel? Wil je wat leren Photoshoppen? Heb je een luisterend oor of een duwtje in de rug nodig omdat je graag voltijds zelfstandig wil worden? Ik ben er voor jou met “Raad en Daad”.

Wat houdt dat eigenlijk in? 
One-on-one sessie van 1 uur 

Wat gaat me dat kosten?
60,00 euro excl. btw (bij mij op kantoor of regio Gent)

Wat na de sessie?
Indien je na de sessie nog meer hands-on hulp wilt, kunnen we samen verder op zoek naar praktische oplossingen. Indien je het niet ziet zitten om verder alles zelf te doen, kan ik altijd helpen met die zaken die een creatieve touch nodig hebben.

Interesse in een one-on-one sessie? Contacteer me met jouw vraag.
Tot binnenkort!

Plaats een comment