SORRY ! Inkspired is volboekt voor 2024. Als er terug plekjes vrijkomen, wordt dit aangekondigd via Instagram.

11/03

OH BABY BABY, ER KOMT EEN BABY !

Oh wat leuk, er is een baby’tje op komst! Je leeft op een roze wolk van geluk, maar af en toe overvalt het je dat er nog zóveel dingen te regelen zijn voor jullie jullie kindje eindelijk in de armen kunnen houden. 

Je kan wel eens het gevoel krijgen dat je altijd maar kan blijven bijleren over de zwangerschap, de bevalling en de baby. Allemaal van essentieel belang! Maar kan jij je enthousiasme niet onder bedwang houden als het gaat om al het visueel aantrekkelijke wat bij jouw oogappel komt kijken? Je kan het niet laten om 35 soorten buggy’s te vergelijken, verfstalen voor de babykamer uit te kiezen, door babykleertjes te snuffelen en op zoek te gaan naar een origineel geboortekaartje met doopsuikertjes?
 
Bij dat laatste kan ik je alvast helpen, want jij wilt waarschijnlijk zo weinig mogelijk rompslomp na een intense zwangerschap. Jij wilt gewoon eindeloos genieten van jullie kleine pruts, maar dan zonder jouw eigen unieke stijl en persoonlijke smaak op te geven.
 
Een origineel geboortekaartje vind je helaas niet in zo een dikke map in de papierwinkel. Begrijp me niet verkeerd, daar zitten zeker mooie ontwerpjes tussen en ze zijn vast wel in orde qua kwaliteit. Alleen worden deze kaartjes enkel “op maat” wanneer de gegevens van jouw kindje vervangen worden door wat er reeds ontworpen was. Daarom zie je vaak in de gangen van de materniteit dezelfde kaartjes op het prikbord hangen met een wederkerende illustratie, alleen met een andere naam erop.
 
Vind je zo een soort kaartje dik ok, ga er dan zeker voor. Hecht jij echter meer belang aan een mooi totaalplaatje? Dan kan maatwerk zeker iets voor jou zijn. Je kan unieke druktechnieken gebruiken zoals letterpress en foliedruk. Je kan bijvoorbeeld een illustratie laten maken van jouw lievelingsdier die terug kan keren op zowel de kaartjes als op de bedankingen (snoepdoosjes, zakjes, stempels, magneetjes, buttons, bellenblaas, ...). Er zijn ongeloofelijk veel mogelijkheden en ik kan niet wachten om jou hiermee te helpen!  
 
Ik hoor je zeggen: “Ok ok, klinkt allemaal zeer fijn hoor, maar hoe gaat dat dan in zijn werk? En dat gaat me toch geen stukken van mensen kosten?” Wel, jij laat me weten wat jullie mooi vinden, wat jullie budget is en wanneer de uitgerekende datum is. We bespreken dan wat er mogelijk is binnen jullie budget met de aantallen/oplage dat jullie voor ogen hebben. Mijn werkwijze staat hier uitgebreider uitgeschreven. Op diezelfde pagina kan je ook enkele veelgestelde vragen nalezen i.v.m. gelegenheidsdrukwerk en geboortekaartjes. 
Als je ongeveer 6 maand zwanger bent kan je al bij mij een afspraak nemen voor een eerste vrijblijvend gesprek, vroeger mag altijd als je heel enthousiast bent! 
 
Hasta la vista, baby! 

Plaats een comment